top of page

2024

2014

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

7ª Festa de la Tardor

7ª Festa de la Tardor

Geganters de La Llàntia tanquem la 7a edició de la Festa de la Tardor - Edició Especial amb regust de tristesa i decepció. El context social, polític i d’alerta sanitària que estem vivint no ens ha deixat culminar, un any més, la nostra Festa al barri de La Llàntia.


Les persones que ens segueixen per les xarxes ja saben que aquest any ens havíem reinventat i que oferíem una programació innovadora amb espectacles diferents, però seguint sempre la nostra manera d’entendre i celebrar la cultura: treballant per les persones que viuen al barri i la resta de la ciutat.


Volem donar les gràcies a tots els patrocinadors que, un any més, ens han donat suport, que han confiat en nosaltres, i que han apostat per fer possible que la cultura sigui segura. Son moments difícils per a tothom, i és en aquests moments on s’agraeixen tot tipus de col·laboracions per tirar endavant projectes culturals.


Esperem que la cultura no mori. Desitgem que les entitats culturals que enriqueixen i donen vida a la ciutat puguem tenir els suports institucionals que son tant necessaris pel teixit social de tots els barris de la nostra ciutat. Geganters de la Llàntia sempre estarem aquí, preservant i lluitant per fer possible una cultura per a tots els ciutadans de Mataró.


Geganters de La Llàntia comencem el compte enrere. La 8a edició de la Festa de la Tardor 2021 ens espera l’any que ve.


Ens podeu seguir per les xarxes socials:

Programa

7ª Festa de la Tardor
7ª Festa de la Tardor

L'esdeveniment ha estat cancel·lat a causa de la COVID-19, per mesures de seguretat i salut pública.

2020

Videos

no la celebrarem com sempre
no la celebrarem com sempre
COMUNICAT OFICIAL
COMUNICAT OFICIAL

Cartell

7ª Festa de la Tardor
bottom of page